Behöver du hjälp med flyttstädning i Västerås?

Master Städ A&M AB är företaget för dig!

Välkommen till företaget som gör din flytt enklare. Vi har under åren hjälpt många kunder med flyttstädning i Västerås, och har där med en stor erfarenhet och en mycket bred kunskap i branschen. Vi brinner för att underlätta för våra kunder, och vill att din flytt ska kännas så rolig och kravlös som möjligt.
När det är dags för flytt kan det vara mycket att tänka på. Att anlita en pålitlig städfirma som Master Städ A&M AB underlättar din flytt, och du slipper tänka på allt som har med städning av ditt föregående boende att göra. Vi sköter det åt dig!

Flyttstädning Västerås

Professionell flyttstädning i Västerås

Master Städ A&M AB är ett väletablerat företag som alltid har satt sina kunder i första hand. Hos oss arbetar riktiga proffs, som med lång erfarenhet och en gedigen kunskap kan utlova väl utförda städarbeten.

Med oss som ditt städföretag behöver du aldrig vara orolig. Noggrannhet är viktigt för oss, och våra anställda lämnar alltid våra kunders hem skinande rent. Lägg din tid och energi på att komma iordning i ditt nya hem, så sköter vi städningen så länge!

 

Priser för flyttstäd i Västerås

Priset för en flyttstädning varierar beroende på hur stort ditt boende är. Våra priser är fasta, för att du som kund ska känna dig trygg i priset redan innan arbetet utförs. Med våra prisvärda tjänster får du alltid en städning som är utförd efter en checklista, som är utformad för att utrymmet som städas ska bli helt rent.

När du bokar in oss för flyttstädning, kan du även alltid använda dig utav RUT-avdrag.

Har du några frågor eller funderingar kring flyttstädning i Västerås? Kontakta gärna oss, så ska vi se till att svara dig så snart som vi kan!